Žene otkrile šta žele: Evo kakav seks vole

Kad u krevetu prestane biti zabavno i dobro, vrijeme je za promjene, pa je portal Askmen poradio na tome kako bi svojim čitateljima olakšao posao listom vrsta seksa koje žene vole.

Najvažniji im se učinio zavodljiv seks, jer žene obožavaju kad ih muškarac pokušava zavesti, bez obzira je li veza svježa ili traje već desetljećima. Znači, dubok pogled u oči koji istovremeno govori volim te i želim te je ono što se traži, nakon toga slijedi vatromet.

Malo čvršći seks idealan je za situacije kad niste u spavaćoj sobi – primjerice, kuhinja je sjajno mjesto. Čvrst stisak i skidanje odjeće uz strasne poljupce može vas na kraju odvesti i do kreveta, a može završiti kao brzi seks, no ženama su obje varijante jako drage.
Pomirbeni seks obožavaju oba partnera, jer je po definiciji strastven i žestok, a poslije njega obavezno slijedi dugo maženje, što žene naročito vole.

I, na kraju, žene vole začiniti seks jednako kao i muškarci, samo ih trebate pitati što bi zapravo željele … no, nemojte se iznenaditi kad vam kažu svoje skrivene želje