Za otečene usne optužila ‘ugriz insekta’, no baš niko joj ne vjeruje

Mama Kardashian je zbog otekle usne otkazala gostovanje u emisji Bachelors in Paradise. Iako je za svoj izgled okrivila ugriz insekta, nitko joj je vjeruje budući da je poznata po brojnim estetskim korekcijama

Iako u reality showu Keeping Up With The Kardashians možemo vidjeti svaki aspekt života Kris Jenner, mama Kardashian se ne želi pojaviti na televiziji uživo ako nije u savršenom izdanju.

Naime, reality zvijezda je otkazala gostovanje u emisiji Bachelors in Paradise nakon što joj je usna misteriozno natekla.

Kris je za nateknuće okrivila ugriz nekakvog insekta, nakon što se vratila s godišnjeg odmora na St Bartsu.

“Ne znam što se dogodilo, osjećam se kao da me nešto ugrizlo i pola lica mi je oteko”, rekla je Kris voditelju Chrisu Harrisonu kada ga je nazvala kako bi se ispričala što ne može doći u emisiju.

Mama Kardashian je navodno sve pokušala kako bi joj se lice vratilo u normalu, ali nije joj uspjelo.

“Liječnici su mi dali sve što su mogli u 12 sati. Malo mi je splasnulo, ali ne dovoljno. Malo sam pretašta da bi se pojavila uživo u emisiji s ogromnom usnom”, rekla Kris i dodala kako ovo nije prvi put da joj se takvo nešto dogodilo.

Budući da je mama Kardashian poznata po svojim esetetskim korekcijama i brojnim plastičnim operacijama, rijetko tko joj je povjerovao da je za njezinu nateklu usnu kriv ugriz insekta. Mnogi su odmah komentirali kako je za njen izgled kriv Botox ili fileri koje redovito ubrizgava u usne.