Veliki frajeri mali penisi: Ovi holivudski ljepotani nemaju se baš čime pohvaliti

Ako muškarci u nečemu preteruju, to je veličina njihove muškosti. Da li znate kojoj holivudskoj zvijezdi je George Clooney i na auto zalepio naljepnicu na kojoj je pisalo “mali penis u kolima”? Ovi holivudski zavodnici, kada je dužina u pitanju, nemaju čime da se pohvale.

BRAD PITT

Njegova bivša dJevojka glumica Džulijet Luis je javno rekla da “nije ništa posebno”. Poslijee toga se histerično smijala. Tu je i priča da je George Clooney svom prijatelju Pitu zalijepio na auto naljepnicu na kojoj je pisalo:”Mali penis u kolima”.

 

Enrique Iglesias

DJevojkama je dovoljno da jednom pogledaju u njegove oči i da se istope. Ipak, pJevač zavodnik bi ih razočarao “malim pakovanjem”. On je o tome čak i tvitovao i govorio u mnogim intervjuima. Čak se šalio da će napraviti liniju ekstra malih kondoma jer ne može da nađe adekvatnu veličinu za sebe. Njegova dugogodišnja devojka Ana Kurnjikova se u svakom slučaju do sada nije žalil,barem ne javno.

Ashton Kutcher

Razvod Ashton Kutcher-a i Demi Moor je na površinu izbacio i neke neprijatne detalje o glumcu. Kada je ostavio, bjesna Demi je pokazivala slike njegove mini muškosti prijateljima, a njegova bivša ljubavnica, pokojna Britany Marfi je u jednom šou rekla da brak Murove i Kučera dokazuje da njemu nisu bitne godine, a njoj veličina polnog organa. Kasnije se izvinila zbog te izjave.

Izvor: ženablic.rs/ 24sata.rs