U “gradu seksa” žene rade, a muškarci imaju po tri djevojke

Iako je Kina još uvijek konzervativna sredina u kojoj je monogamija, kao i na Zapadu, jedan od stupova društva, situacija u gradu Dongguanu u provinciji Guandong nešto je drugačija.
Naime, tamošnji poslodavci u svojim pogonima zapošljavaju gotovo isključivo žene zbog čega je muškaraca u gradu sve manje. Prema osnovnim zakonima ekonomije, usred svega toga dogodila se jedina logična stvar – potražnja za muškarcima suludo je visoka i to ne u tvorničkim pogonima, već u – krevetima.
Mnogi od njih tako priznaju da imaju dvije ili čak tri stalne djevojke, piše Mirror. No, one na to itekako svjesno pristaju. Rijetki muškarci koji rade u tvornicama u prednosti su jer su uvijek okruženi ženama, a oni koji rade izvan njih u prednosti su jer imaju više – vremena.
Upravo zbog toga Dongguan je nedavno dobio titulu ‘grada seksa’ jer su žene i više nego spremne stupati u odnose s muškarcima koji već imaju djevojku ili više njih.
– Imam tri djevojke i sve znaju jedna za drugu. nekoliko mojih prijatelja također ima po nekoliko djevojaka, prenosi Mirror riječi Li Bina, jednog od stanovnika neobičnog grada.
– U gradu je mnogo mladih i naivnih djevojaka. Zašto ne imati više od jedne? Gledajte, u ovom se gradu svi zabavljaju. Ako se nećete vi, netko drugi hoće, zaključio je Bin.
No, većina tih žena tu je tek privremeno. mnoge se nakon nekoliko godina rada vrate svojim kućama i osnivaju obitelji. No, dok su u Dongguanu, onda se ne štedi na zabavi zbog čega, nažalost, buja i prostitucija.