Sve okrutnije i okrutnije: Džihadisti ga bacili sa zgrade pred krvožedno mnoštvo (VIDEO)

Džihadisti su objavili po tko zna koji put nove šokantne fotografije javnog smaknuća. Ovaj put riječ je o nesretnom mladiću, koji je pod optužbom da je gay, bačen sa krova zgrade pred noge krvoločnog mnoštva u Rakki.

Mladić s povezom preko očiju bašen je s višekatnice u sirijskom gradu Rakki, kojeg okupiraju džihadisti takozvane Islamske države. Mladić je ubijen na barbarski način i pred mnoštvom okupljenim ispred zgrade, samo zato jer je optužen da je gay, prenosi Daily Mail.

Strašne fotografije posljednjih mladićevih trenutaka objavila je aktivistička grupa iz Rakke, koja radi u potpunoj anonimnosti u uporištu IS-a i izložena je konstantnoj pogibelji. Njihova misija je razotkriti strahote koje džihadisti provode u tom gradu i ostatku svoje takozvane države.

  • Na fotografijama je jasno istaknut logo Al Hayat Media Centra, što sugerira da su zapravo uzete iz dosad još neobjavljenog videa.

Džihadisti svako nekoliko dana provode ovakve i slične strahote po Siriji i Iraku, na područjima koja kontroliraju, a sve u ime vjere i provođenja onih dijelova K'urana, koji pašu njihovim ciljevima i filozofiji.