Stravična tragedija u Zagrebu: Trogodišnji dječak stradao u kadi

Kupanje u kadi nestašnog trogodišnjeg djeteta u podstanarskom stanu u zapadnom dijelu Zagreba pokazalo se kobnim jer je došlo do tragedije koja je dječakovu obitelj zavila u crno.

Tog kobnog petka oko 20 sati zbog sušila za kosu ugasio se djetetov život. No, je li fen, koji je bio ukopčan na bočnom zidu tik uz kadu, slučajno pao ili je dječak za njim posegnuo dok se nalazio u kadi i brčkao u vodi, još se utvrđuje. Unatoč intenzivnom oživljavanju dviju ekipa Hitne pomoći, nakon više od sat vremena morali su odustati.

– Možemo samo potvrditi događaj koji se trenutno vodi kao nesretan slučaj jer je kriminalističko istraživanje u toku, a i čeka se nalaz obdukcije – potvrdili su nam u PU zagrebačkoj. Tijelo je na zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati radi obavljanja obdukcije.

 Susjedi u zgradi su u šoku i nevoljko se prisjećaju scenarija koji ih je potresao i koji je započeo sirenom Hitne pomoći i povicima: ‘Mičite se, dijete je životno ugroženo!’

Policija će s majkom obaviti razgovor kada bude u stanju razgovarati o slučaju, a s ciljem da se isključi njezina eventualna kaznena odgovornost.

Izvor:jutarnji.hr