Soraja u problemu jer izgleda ovako!

Soraja je priča kako je svoju kilažu svela na manje od 50 kilograma i da je svakodnevno kod lekara kako bi svoje zdravstveno stanje vratila u normalu.

“Posljednjih dana sam non-stop po ljekarskim ordinacijama jer ljekari sumnjaju na anoreksiju. Svakodnedno idem na kontrole oko režima ishrane. Tim doktora koji uključuje nutricionistu, doktora opšte prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim ishrane koji moram da poštujem. Najgora stvar u cijeloj priči jeste činjenica da sam sebe svjesno dovela do anoreksije i to kada sam počela sa rigoroznim dijetama i napornim treninzima”, otkriva Soraja.Tek kada je zdravlje dovela u opasnost shvatila je da mora da se posveti zdravom načinu života.

“Kada su mi doktori rekli da su krvni nalazi strašno loši uslijed iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da moram pothitno da se osjvestim i da se vratim u normalu. Uopšte nisam željela da sebe dovedem u situaciju da moram da boravim u bolnici. Mnogo mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvjestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja”, rekla je Soraja.