SAMSUNG SPREMA ZVIJER OD TELEFONA: Ovako će izgledati Samsung Galaxy S8

Nakon neslavnih događaja koji su se dogodili sa Galaxy Note 7 telefonom, Samsung mora da se dodatno potrudi kako bi Galaxy S8 povratio poljuljano povjerenje kupaca. Glasine koje dolaze iz Južne Koreje govore kako se Samsung odlučio na popriličnu promjenu izgleda budućeg Galaxy-ja.

Već neko vreme se spekuliše kako će novi Galaxy S8 imati 4Kdisplej, ali i da će ostati bez 3,5-milimetarskog ulaza za slušalice pa će se one spajati pomoću USB-C konektora, a sada se čini kako će u istoriju otići i “Home” dugme. Takođe, promjena bi trebalo biti i sa čitačem otiska prsta.

Naime, dosadašnja mu je lokacija bila ispod Home tastera, a kako bi ona trebalo da izostane iz budućeg Galaxyja, Samsung je prema izvoru odlučio da čitač otiska prsta integriše u sam ekran. Galaxy S8 bi takođe trebalo da bude i prvi Samsungov telefon s dvije zadnje kamere.

Izvor navodi kako je odluka o tome konačna te da je još jedino ostalo da se odluči da li će sa zadnje strane biti integrisano All-In-One dual camera rješenje ili klasično s dvije odvojene kamere.

Ipak, kako se radi o glasinama, sve navedeno treba uzeti sa dozom rezerve, barem dok se Samsung službeno ne oglasi.