SAD JOJ JE ŽAO Evo što se dogodi kad pretjerate s trbušnjacima

Chloe Madeley, zvijezda britanske reality emisije Jump u kojoj se poznate osobe natječu u raznim sportovima, dala si je u cilj vratiti kilograme koje je izgubila nakon dugog i napornog vježbanja.

Chloe je poznata zaljubljenica u fitness, a vodi i svoj blog Fitness Fondue , na kojem izvještava o svojim treninzima te piše savjete za mršavljenje i dovođenje u top formu. No, nakon realityja kojim se proslavija, Chloe je nastavila s žestokim vježbanjem te se hranila, kako kaže, 100% čisto.

“Dobila sam trbušnjake, ali sam izgubila sise i guzu. To je dobar podsjetnik da, ako trenirate iz estetskih razloga, morate nešto žrtvovati”, ispričala je Chloe, prenosi Mirror.

U jednom trenutku, kaže, tijelo joj je poručilo da je pretjerala te se, na jedno vrijeme, odrekla treninga kako bi vratila dio izgubljenih kilograma i opet dobila obline. Svoju novu odluku počela je provoditi kada je otišla na odmor sa svojim dečkom.

“Od tada se nisam vagala, no prema svom odrazu, procjenjujem da sam se udebljala barem pet kila, ako ne i više, i jako sam sretna zbog toga”, rekla je.

 

Miror