Reality sex ponovo: Oni se sexsaju a drugi moraju da gledaju! (video)

‘Jorgan planina’ opet je radila u BB kući i svi ukućani čekali su da Stefani i Ervin završe sa seksom kako bi mogli otići na spavanje. Kada su svi ušli natrag u sobu, Rada se okomila na ljubavnike i rekla im da nije u redu to što rade.
– Jeste završili? Zar vas nije više sramota? Stvarno pretjerujete. Je li hoćete svi da se seksamo, a vi da gledate? Pretjerali ste, jednom, dvaput… Stefani nisi u pravu. To treba da čekate da svi zaspemo – rekla im je Rada.
Stefani se uz smijeh ispričala Radi, ali tada je Rade naprosto poludio i počeo urlikati. Skočio je s kreveta i dotrčao do kreveta na kojem su bili Stefani i Ervin te se čak činilo da će udariti Splićanku, a kada mu je sin prišao da ga smiri, Rade ga je grubo odgurnuo.
– Ako se hoće seksati, neka idu van iz ove sobe. Oboje trebaju van iz kuće. Ako se hoćete seksati, čekajte da zaspemo. Ti si Stefani šuntava i luda. Kako te nije sramota kad te toliki narod gleda. Vidi koliki ljudi ovdje gledaju. Moja djeca te gledaju. I druge žene ovdje traže muškarca, ali nemaju takvu kulturu kao ti – rekao je Rade Stefani.
Nakon toga pozvao ga je Veliki brat na razgovor.
Sljedeći dan Rade se opravdavao i rekao da ga je izludilo kada su ga oni seksom probudili.

https://youtu.be/PL3StToaCic