Priča iz ove šume uplašiće i najhrabrije pogledajte video

U pitanju je šuma po imenu Hoja Bačiju locirana van grada Kluž Napoka u istorijskom regionu Transilvanija u Rumuniji. Neki veruju da je ova šuma pravi rumunski “Bermudski trougao”

Ova oblast je postala zloglasna van regiona kada je 1968. godine biolog Aleksandru Sift tokom naučne ekspedicije u šumi uslikao NLO u obliku diska. Fotografija je odmah izazvala interesovanje kod NLO istražitelja širom svijeta, prenosi Telegraf.rs.

Pored toga, šuma je takođe poznata kao “Bermudski trougao Transilvanije” među paranormalnim istražiteljima, kao što je dr Adrijan Patrut, predsjednik Rumunskog društva za parapsihologiju. Neki stručnjaci vjeruju da je ova šuma pravi rumunski “Bermudski trougao“.

– Ovakav naziv potvrđuju neobični snimci i fotografije, zajedno sa svjedočenjima istraživača koji su je proučavali decenijama – rekao je dr Adrijan Parut.

Posjetioci ove oblasti pominju intenzivan osećaj nervoze. Neki ljudi koji su zašli duboko u misterioznu šumu, pojavili su se sa neobjašnjivim osipima, svrabom, opekotinama i drugim stanjima poput migrene, mučnine, povraćanja, pa čak i dezorijentisani u vremenu i prostoru.

Bportal