Poznati a, kradu: Ovo su slavni koji uzimaju sve što im dođe pod ruke!

Brojne zvijezde nedostatak uzbuđenja traže u krađi sitnica s polica raznih trgovina ili noćnih klubova. Psiholozi govore da su uzbuđenje, strah, moć, ovisnost o adrenalinu ili seksualna frustracija osjećaji koji preplave bogate kradljivce. Na listu slavnih kradljivaca upisale su se Lindsay Lohan, Britney Spears, Paris Hilton…

Glumica Megan Fox (28) je zbog sjajila za usne od sedam dolara dobila doživotnu zabranu ulaska u bilo koju Walmart trgovinu na svijetu.

Britney Spears (33) zabilježila je najviše krađa jer obožava odjenuti neki komad robe i ne platiti ga. Tako je iz butika išetala u majici od 200 dolara, na benzinskoj postaji je ukrala upaljač, a u seks-shopu periku.

Lindsay Lohan (28) voli krasti skupocjeni nakit, krzno, sunčane naočale, a u kolekciju je uvrstila i Rolex satove. Bila je osuđena na 480 sati društveno korisnog rada i 120 dana zatvora što nije odslužila nakon što je ukrala ogrlicu u vrijednosti od 2 tisuće dolara. Optužena je i da je 2008. ukrala krznenu jaknu od 11 tisuća dolara, zatim Rolex od 35 tisuća, a u kolovozu 2012. ukrala je satove i naočale ukupne vrijednosti od 100 tisuća dolara.

PA/Pixsell

Paris Hilton (34) “nema” dovoljno novca pa krade po noćnim klubovima. Nakon njenog posjeta nestaju nakit, jakne i torbice, a jednom je zamolila tjelohranitelja da uzme cipele koje su joj se svidjele, stavi ih pod jaknu i išeta van.

Winona Ryder (43) je završila s uvjetnom kaznom i satima društveno korisnog rada. Ulovili su je u krađi 2001. godine u robnoj kući Saks Fifth Avenue na Beverly Hillsu gdje je probala ukrasti artikle vrijedne 5650 dolara. Iz trgovine je pokušala izjuriti s Guccijevim haljinama i torbicama marke Marc Jacobs, no nadzorne kamere, a zatim i policija, su je ulovili. Osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada i tri godine uvjetne kazne.

Dustin Hoffman (77) priznao je da su njegov fetiš suveniri koje krade po hotelima u kojima odsjeda.

Bivši talijanski reprezentativac, Andrea Dossena (33) uhićen je zajedno s djevojkom u krađi u robnoj kući Harrods. Pošten je na slobodu uz jamčevinu.

Poznati reper DMX (44) opljačkao je 3200 dolara iz benzinske postaje, a zaposlenike je na nišanu držao njegov tjelohranitelj.

Jennifer Capriati (39) svojevremeno je bila najbolja tenisačica svijeta, što podrazumijeva i veliko bogatstvo, no svejedno je osjetila potrebu da krade. Ulovili su ju 1993. dok je na Floridi pokušala ukrasti nekoliko prstena sa štanda. Vrijednost nakita bila je oko 80 kuna.

Kesha (28) je krajem 2009. godine u Njemačkoj odlučila malo prokopati po kontejneru u kojem se ostavlja isključivo odjeća za Crveni križ. Nije joj bilo neugodno. Sve je razbacala, uzela što joj se sviđa i ostalo ostavila na podu. Ta se odjeća, naime, ne plaća i namijenjena je ljudima koji nemaju novca da sami kupe odjeću.

Tila Tequila (33) daleko je od prave dame, a to je potvrdila i kad je u trgovini odlučila ukrasti vrećicu čipsa i paketić žvakačih guma. Kad su je ulovili rekla je da je bila jako gladna i da nije mogla izdržati. Istovremeno joj nije palo na pamet da ta dva artikla plati.

Fantasticus

Farrah Fawcett umrla je 2009. godine, a dva puta su ju ulovili u krađi odjeće. Dok su prodavačice pozvale policiju, glumica je imala spreman odgovor – prodali su joj robu s greškom bez da su to napomenuli i nisu joj htjeli vratiti novac niti zamjeniti artikl.

Peaches Geldof preminula je od predoziranja heroinom, a nekoliko su ju puta ulovili dok je pokušavala ukrasti odjeću. Ulovili su je u trgovinama Luna + Curious, Urban Outfitters i Carnaby Street.

Izvor: 24sata.hr