Pomirenje sa bivšim: U ovim situacijama biste trebali razmisliti !

Pomirenje sa bivšim momkom nije baš najbolje, ali ipak postoje situacije kada biste to trebali da uradite i da se ne kajete zbog toga. Koje su to situacije pročitajte u nastavku i razmislite još jednom.

–    Postoje situacije kada se parovi ne sretnu u pravo vrijeme i zbog toga veza ne opstane.  Međutim, nakon nekog vremena se dogodi da ste shvatili da se još uvijek volite, ali da vrijeme u kojem ste se upoznali i počeli zabavljati nije bilo idealno za vas. Ako smatrate da je sada došlo pravo vrijeme, pomirite se i uživajte u zajedničkom životu.

–    Postoje trenuci kada parovi nisu spremni da se emocionalno vežu za nekog. Ako nakon nekog vremena shvatite da ste ipak vezani za bivšeg partnera, vrijeme je da se pomirite i obnovite svoju vezu koja na kraju može da završi brakom.

–    Kada raskinete vezu tek onda pogledate na sve što se dešavalo u njoj sa realne strane. Prema tome ako ste shvatili da su vaše svađe i prepirke bile besmislene, pomirite se sa bivšim i nemojte ponavljati iste greške kao ranije.

–    Prije svega morate da znate šta želite u vezi. Da li možda želite nekog zgodnog na kome će vam svi zavidjeti ili ipak želite nekog na koga se možete osloniti u bilo kojem trenutku. Ako ranije u vezi niste složili svoje prioritete, pa raskinuli vezu, sada je pravo vrijeme da to učinite i da se vratite ljubavi koja vas ispunjava emocionalno, a ne samo fizički.

–    Ukoliko se sa bivšim partnerom niste slagali oko nekih stvari i pitanja, pa ste odlučili da pronađete nekog drugog ko će se slagati sa vama i podržavati vas u onom što vi želite, razmislite da li ste uradili pravu stvar. Ako i pored novog partnera i dalje razmišljate o bivšem, pomirite se s njim i pokušajte da se dogovorite oko stvari oko kojih ranije niste mogli da nađete zajednički jezik.

Izvor: ljepota.ba