Ovog ljeta postanite frajer za kojim će djevojke trčati: Ovo ih posebno pali

Pronalazak djevojke za izlazak često je vrlo teško za neke muškarce. Možda je u pitanju njihova sramežljivost, možda je nedostatak samopouzdanja, ali problem postoji i potrebno je dosta iskustva kako bi se to ublažilo i konačno pokrenulo nešto s toliko mističnim djevojkama.

Kako bi olakšali put do njihovih srca, istražili smo na čemu treba poraditi i koje bi mogle biti ključne za vas. Tko zna, možda vam baš ovi savjeti pomognu da se konačno pokrenete i stupite djevojci koja vam se već dugo sviđa.
Prema istraživanju iz Australije, žene više vole muškarce s bradom od onih koji su stalno obrijani. U istraživanju, deset muškaraca bilo je prikazano 351 ženi i to s različitim fazama brade. Svaki muškarac je prikazan svježe obrijan, petodnevnom bradom, desetodnevnom bradom i pravom gustom bradom. Rezultati su pokazali kako žene najviše vole vidjeti desetodnevne brade jer muškarci u toj fazi izgledaju najmuževnije i najprivlačnije.

Koja je razlika između te i pune brade? Prema nekim pokazateljima, puna brada može djelovati previše agresivno, pogotovo jer izgledate kao da mjesecima niste sišli s planine na kojoj živite samo vi i vaše ovce.

Zato momci, pustite te brade i krenite u akciju.

4. Zaboravite zavodnički osmijeh
Sociologinja iz Britanske Kolumbije izradila je pak svoje istraživanje kako bi saznala kakav pristup više vole djevojke koje susrećete u izlascima. Prema njoj, žene više vole muškarce koji se manje smiju kada ih susreću. Znamo, ne zvuči baš normalno da glumite zombija, ali opet, žene su čudnovata bića.

Zašto je to tako? Muškarci koji se smiju navodno ostavljaju dojam da su previše feminizirani i premalo dominantni.

Što se tiče obrnute situacije, muškarci više vole žene koje se više smiju, jer hladna žena ostavlja dojam da ubija svoje žrtve jednim pogledom.