Ovo su najbolji parovi: Jarac i Škorpion, Lav i Ovan, Blizanci i Vaga…

Ovan: Vodenjak, Lav, Blizanac i Strijelac
S Vodenjakom Ovan ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole neovisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi dominirati. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se nadopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna. S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strijelcem je ljubav velika, ali zbog natjecateljskog duha su nužni kompromisi.

Bik: Rak, Djevica i Jarac
Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Djevicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, no upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Blizanci: Lav, Ovan, Vodenjak i Vaga
S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati. S Ovnom ih također veže kemija, no problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa. Ako postignu kompromis, imaju budućnost. S Vagama se odlično slažu, pružaju si slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. Vodenjak ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, no puno je svađa.

Rak: Škorpion, Ribe, Bik i Djevice
S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Ugroziti ih može eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpionom se super nadopunjuju, no problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpion grub. S Djevicama je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a trebaju paziti da ne izgube vlastito “ja”. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti.

Lav: Ovan, Blizanac, Strijelac i Vaga
S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati. S Vagom je odnos kompliciran, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane. U odnosu sa Strijelcem osim ljubavi veže ih poštovanje te odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

Djevica: Bik, Jarac, Škorpion i Rak
S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Djevice Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i sretan. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakom je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a trebaju paziti da ne izgube vlastito “ja”. Sa Škorpionom imaju neobjašnjivu povezanost, no problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise.

Vaga: Blizanac, Lav, Vodenjak i Strijelac
S Blizancima se se odlično slažu, pružaju si slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. S Lavom je odnos kompliciran, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane. Sa Strijelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodenjakom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, vjerni su i uporni te mogu biti super par.

Škorpion: Rak, Djevica, Jarac, Ribe
S Rakom se super nadopunjuju, no problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpion grub. S Djevicom imaju neobjašnjivu povezanost, no problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise. S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. Problem može nastati jedino zbog izdaje Škorpiona. S Ribama je riječ o različitim osobnostima koje se nadopunjavaju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strijelac: Ovan, Lav, Vodenjak i Vaga
Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza te zajednički interesi, a problem može izazvati natjecateljski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. S Vagom postoji razumijevanje i obostran trud, pa je njihov odnos može biti primjer drugima. Vodenjak će primiriti Strijelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

Jarac: Bik, Djevica, Škorpion, Ribe
S Bikom je gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Djevicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i sretan. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. Sa Škorpionom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. S Ribama se nadopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak.

Vodenjak: Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac
S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole neovisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi dominirati. S Blizancima dijele mentaliltet i puno je kemije, ali i svađa. S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, vjerni su i uporni te mogu biti super par. Strijelca znaju primiriti, a jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

Ribe: Bik, Rak, Jarac, Škorpion
Različiti su od Bikova, no upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestaje strasti. Sa Škorpionom je riječ o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se nadopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak.