ORGAZMIČKI TRANS Evo kako žene doživljavaju orgazam nakon par džointa

Baš kao i ostale stvari prema kojima partneri pokazuju zajednički interes, tako ih i pušenje marihuane može jače povezati. Osim toga, i seks je bolji.
Lakše do orgazma, a i žešći su

Marihuana ne samo da će olakšati doživljavanje vrhunca tijekom seksa ženama koje imaju problema s time, već će orgazme učiniti snažnijima. Naime, marihuana djeluje tako da ste zadovoljniji svojim tijelom, a to automatski dovodi i do boljeg seksa.

“CB1 receptor poboljšava taktilne osjete i euforiju”, kaže Mitch Earleywine, profesor psihologije na SUNY Albanyju, misleći pri tom na kanabinoidne receptore u našem živčanom sustavu koje aktivira THC. Poznato je da je THC supstanca u kanabisu koja se koristi kao lijek.

Smanjuje seksualnu napetost

“Postoje dvojbe oko toga pojačava li marihuana ili izaziva anksioznost. Međutim, redoviti korisnici rijetko prijavljuju negativna iskustva, a travu upravo i koriste za ublažavanje stresa”, pojasnila je Lecia Bushak za Medical Daily.

Jača vezu među partnerima

Doktor Lester Grinspoon, umirovljeni profesor s Harvarda kojeg nazivaju ‘djedom modernog istraživanja ljekovitosti kanabisa’, kaže kako pušenje marihuane kod partnera može izazvati puno dublju povezanost od puke seksualne potrebe.

 

elitedaily.com