Ona ima samo tri godine i više pratilaca na društvenim mrežama od vas!

Iako ima samo tri godine, Indija Blanšard ima preko 15.000 pratilaca na Instagramu koji obožavaju njene otkačene fotografije.

Fotografije, naravno, ne objavljuje ona, već njena majka Kimberli koja je njihov Instagram profil ukrasila sa više od tri hiljade fotografija ove preslatke djevojčice.

Nedoljivim pozama i sa beskrajno šarmantnim osmijehom mogla bi da parira i pravim modelima koji poziraju za Vouge, a kada se cijeloj slici dodaju preslatki kompleti, damski šeširi, aksesoari i cipelice, dobije se savršen modni blog.

Kimberli Kuk (24) Indijina majka kaže da zaista ne zna čije je gene neodoljiva djevojčica pokupila jer ni ona ni njen suprug nisu toliko otvoreni, a ni šarmantni kao ona.

– Često me sama ispravlja kada joj biram garderobu. Jednostavno već ima izgrađen sopstveni modni ukus i stil. Vrlo dobro zna šta želi, a šta ne – priča njena majka Kim.

Kaže, omiljena garderoba su joj suknjice, a nakit prosto obožava i u stanju je da sate provede po radnjama birajući svoje omiljene aksesoare.

Izvor: ženablic.rs