OBJAVA NA FEJSU ‘Upravo sam ubio voljenu kćer, ženu i sestru i reći ću vam zašto’

Kanadska policija istražuje slučaj ubojstva i samoubojstva i to nakon što je jedan muškarac u četvrtak na svom Facebook profilu napisao da je ubio svoju kćer, suprugu i sestru, te potom počinio je samoubojstvo. Policija je potvrdila da je pronađeno jedno tijelo u predgrađu Vancouvera.

Nakon što je s jezivim sadržajem s Facebook profila Randyija Janzena bila upoznata policija, opkolili su njegovu kući i s njim pokušali pregovarati. Na kraju se kuća zapalila, pa nije posve jasno je li Kanađanin u njoj izgorio ili je prije toga počinio samoubojstvo.

Glasnogovornik policije potvrdio je da je nekoliko članova jedne obitelji smrtno stradalo uključujući i osumnjičenog za zločin.

Patila od migrene
Janzen na svom Facebook profilu u četvrtak napisao da je ubio svoju 19-godišnju kćer Emily, suprugu i sestru. Kako je naveo u postu, voljenu kćer je ubio jer se cijeli život borila s migrenom a zbog čega je bila depresivna. SupruguLaurel je ubio, kako je napisao, jer “niti jedna majka nikada ne bi smjela čuti vijest o smrti djeteta”, a sestruShelly kako bi je “poštedio sramote” zbog zločina koje je počinio.

“Sada moja je obitelj bezbolno i na nebu”, napisao je Randyija Janzena u “ispovijedi” na Facebooku.

Kako pišu američki mediji, Emily je bila talentirana mlada pjevačica.

Mirror