Non-stop ‘napaljeni’: Top 15 poznatih koji su ovisni o seksu

Billy Bob Thornton

Rekao je da su on i Angelina Jolie prekinuli jer se nije mogao nositi s njome, bila mu je prezahtjevna. Billy Bob Thornton bio je ovisan o seksu, išao na terapiju i Angie varao s terapeutkinjom. E, to je jaki seksualni nagon!

Paris Hilton

Jednu od svojim avantura snimila je kamerom i kad je video objavljen, proslavila se. Paris Hilton voli piti skupa pića, voli kokain, a voli i seks i ne stidi se toga. Uživa dok može.

Angelina Jolie

Jenny Shimizu, bivša ljubavnica Angeline Jolie, otkrila je da Angie voli koristiti noževe tijekom seksa o kojem je ovisna. Prije nego se skrasila s Bradom imala je brojne partnere i burnu prošlost.

Charlie Sheen

Kad se njegovo ime pojavilo na listi klijenata holivudske madam Heidi Fleiss, Charlie Sheen nije ni pokušao sakriti da je ovisan o seksu. Dodao je samo da se ‘pali’ na cure odjevene kao navijačice.

Jesse James

Kad pogledate ‘fotke’ Michelle ‘Bombshell’ McGee s kojom je Jesse James varao Sandru Bullock, jasno je kao dan da nije bio s njom iz ljubavi, već zato što je ovisan o seksu. Priznao je da mu je Michelle ispunila sve želje kojih je bilo jako puno.

David Duchovny

Uloga promiskuitetnog Hanka Moodyja u ‘Kalifornikaciji’ Davidu Duchovnyju sjela je i više nego dobro. Isprva je negirao da je ovisan o seksu, no 2008. je priznao i prijavio se na odvikavanje.

Bill Murray

Billa Murraya godinama su percipirali kao obiteljskog čovjeka. To se uvjerenje raspršilo kao oblak dima kad je Margaret Kelly zatražila rastavu od njega i rekla da je ovisnik o seksu, marihuani, alkoholu…

Kanye West

Kanye West priznao je da je od malena ovisan o pornografiji. Dodao je kako vjeruje da je jako dobar ljubavnik zato što je ovisan i o seksu pa ima puno prakse. Hm… što reći kad se već sam tako pohvalio…

Russell Brand

Priznao je da voli piti, da voli eksperimentirari tako da se nitko iznenadio kad je Russell Brand rekao da je ovisnik o seksu. Komičar je u mjesec dana spavao s 80 žena, a bio je i na odvikavanju od seksa u klinici.

Tiger Woods

Ako još postoji netko tko nije čuo za ženskaroša Tigera Woodsa, taj je zaista izvan svega. Promiskuitetni golfer navodno je spavao s oko 120 žena, s tim da je brojka vjerojatno i veća. Ovisnost o seksu uništila mu je brak.

John F. Kennedy

O mrtvima samo najljepše, ali jedna se činjenica spominje u svim filmovima i biografijama o Johnu F. Kennedyju – obožavao je lijepe žene i seks do te mjere da se zbog svojih potreba bio spreman uvaliti u probleme.

Michael Douglas

Michael Douglas u dva je filma glumio ovisnika o seksu. Nije mu bilo teško pripremiti se za ulogu jer je o seksu bio ovisan i u stvarnom životu. I on se liječio u klinici.

Britney Spears

Britney Spears i Kevin Federline imali su seks-maratone. Satima su se seksali jer njoj nikada nije bilo dosta. Nikad nije priznala da je ovisna o seksu, ali često su je za to prozivali.

Lindsay Lohan

Priznala je da je ovisna o alkoholu, o drogama, a i o seksu. Nema toga što Lindsay Lohan ne voli. Tko zna što je sve radila dok je bila u zatvoru da si olakša…

Colin Farrell

Colin Farrell toliko je ovisan o seksu da je 79-godišnju Eileen Atkins tri sata nagovarao da se poseksaju kad je imala 70 godina. Glumica je to sama pričala i smijala se jer joj je bilo nevjerojatno da Collin ima tako snažan nagon i da je toliko pun testosterona.

Izvor: 24sata.hr