Nikada nećete pogoditi ko su ove slatke djevojčice danas!

Ove dvije djevojčice danas su na naslovnim stranama gotovo svih taboida na svijetu. Povezuje ih isto prezime, ljubav prema kamerama i fotoaparatima, kao i želja da se ostvare u svijetu mode i šoubiznisa. Njihova mama, a ujedno i menadžer, postavila je ovu fotografiju na svoj instagram nalog, a one su… sestre Džener.

Kendal i Kajli publici širom svijeta poznate su kao malađe polusestre najpopularnije starlete na svetu Kim Kardašijan. Mlade zvijezde odrastale su pred kamerama, tokom višegosišnjeg emitovanja njihovog porodičnog rijaliti progarama “Keeping up with the Kardashians”.

Danas, Kendal se bavi manekenstvom, dok Kajli još uvijek traži svoj profesionalini put.

Za razliku od nje, dve godine starija Kendal, naslovne strane magazina širom svijeta zaslužila je na drugačiji način. Kendal se profesionlano bavi manekeknstvom. Njen debi bio je na reviji Mark Džejkobsa na Njujorškoj nedelji mode, a od tada do danas nosila je modele najpoznatijih dizajnera današnjice kao što je Karl Lagerfild

Kako su još uvek jako mlade, a već su planetarno popularne, mnogi predviđaju da će sestre Džener ugroziti slavu najpopularnijeg člana porodice, Kim. Da li će biti tako, ostaje da vidimo.

Izvor: ženablic.rs