Mourinho se oteo kontroli, pogledajte kako gura 14-godišnjeg navijača!

Trener Chelseaja Jose Mourinho sigurno se nalazi pod velikim pritiskom, što nije ni čudno s obzirom na loš početak sezone, ali trebao je već biti naviknut na engleske medije. Ipak, nije, što se vidi po njegovim sve nervoznijim reakcijama.

Ali ova posljednja koju je objavio The Sun Dream Team FC pokazuje snimkuna kojoj Portugalac grubo odguruje 14-godišnjeg dječaka u trenutku kad je vidio da ga snima dok vozi bicikl u njegovoj blizini.

– Prekrivao je usta dok je pričao na mobitel, a zatim je uočio da ga Otto Nahmacher (14) snima dok vozi bicikl. Mourinho je zatim požurio prema mlađahnom navijaču Chelseaja i gurnuo ga. To sve sve dogodilo u zapadnom Londonu – piše Dream Team FC.

Dogodilo se to baš prije puta u Kijev, gdje je Chelsea ponovno razočarao odigravši 0:0 s Dinamom. Naravno, poslije utakmice Mourinho je za sve okrivio suca i žalio se da njegovoj momčadi nije dosuđen jedanaesterac.

Pitanje je koliko će Domagoj Abramovič još imati strpljenja za svog trenera koji se oduzima kontroli i čini se da više ne drži čvrsto uzde aktualnog prvaka Engleske.