“Misliš varati? Nema šanse, stavljam ti penis pod ključ!”

Nitko ne ne može osigurati da će mu partner biti vjeran, to je stvar povjerenja – stav je većine ljudi koji još vjerojatno nisu čuli da tzv. Chastity belt ili Pojas čednosti, bizaran proizvod koji doista postoji i prodaje se. Riječ je o ‘oklopu’ s lokotom koji se naprosto natakne na penis, pa potom zaključa. Mokrenje je pritom omogućeno jer svaki od oklopa ima rupu predviđenu za tu svrhu.
Osim da isključi mogućnost prevare, pojas navodno služi i da bi se onog tko ga nosi spriječilo u “igranju sa samim sobom”, odnosno namijenjen je onima koji imaju problem s prekomjernim masturbiranjem. Cijena popularnih modela iznosi oko 100 eura, a osim onih standardnih, postoje i zakrivljeni modeli, za one čiji su penisi i sami takvi.
chastitybeltformen.com
U ispovijesti jednog muškarca za Jezebel, on je priznao kako ga žena prisiljava da nosi pojas čednosti dok je na službenim putovanjima, a ona zadržava ključ. Na slobodu dolazi tek kod kuće.
Pojas je napravljen s čvrstim, ali plastičnim lokotom kako se njime ne bi privlačila pažnja ili uzrokovale neugodnosti na mjestima poput aerodroma i svugdje gdje postoje metalni detektori.