Kristijan otvorio dušu: “Sve sam priznao da bi mi pustili majku iz zatvora”!

Kristijan Golubović, koji je optužen na četiri godine zatvora zbog trgovine droge, a svoj odlozak u zatvor je odložio kako bi učestvovao na Farmi. Iako mnogi na imanju u Lisoviću i van njega da je došao u rijaliti da se “opere od svojih grijeha”, Kristijan je farmerima otkrio zašto ide iza rešetaka:

Kako Golubović tvrdi na imanju, njemu su smjestili, kao i da on ne diluje drogu, niti je konzumira. Kaže da su mu namjestili tako što se na vratima stana njegove majke, pojavila djevojčica sa paketićem.

“Nadam se da ovo gleda djevojčica koja je kod moje majke odnela tu drogu ili šećer. Majku su mi držali i tjerali je da prizna da joj sin diluje, švercuje drogu, šta li već”, rekao je Golubović.

“Rekla je: “Ovo je poslao Kristijan”, moja majka je to naivno uzela u ruke, a onda pitala šta je to, djevojčica je rekla: “Ne znam, Kristijan mi je rekao da vam to dam“, nakon čega je moja majka izgovorila: “Ah, taj Kristijan”. Par sekundi kasnije došla je policija na vrata i pitala moju majku gdje sam ja i “gdje si stavila ono?”.

Golubović kaže da je njegova majka odležala osam meseci u zatvoru, zbog čega je dobila odštetu od države, a Kristijan tvrdi da je ona sada druga žena, prenosi Telegraf.

“Dobila je šećer, infarkt, izgubila par zuba, i dobila mnogo bora. Majku nisam prepoznao na zadnjem suđenju”m ispričao je učesnik “Farme” i dodaje da se zauzeo za nju i priznao sve, iako navodno nije kriv, samo da bi nju pustili iz pritvora.