Jednostavno i lako: Evo kako da se djevojke lijepe za Vas?

Odgovor će vas prilično iznenaditi.Najnovija istraživanja su pokazala da su najprivlačniji muškarci oni koji imaju dublju boju glasa i koji izazovno mirišu. Anketirano je nekoliko hiljada djevojaka i rezultati su pokazali da su glas i miris glavne osobine koje karakterišu muškarca kao privlačnog ili neprivlačnog.
Žene su obrazložile svoje odgovore i rekle da vole muškarce sa dubokim glasovima, jer oni deluju muževnije i snažnije. Takvi muškarci koji imaju dubok i topao glas znaju da utješe i njhov glas ima psihološki uticaj na žene, pa su zbog toga takvi muškarci neodoljivi.
Druga veoma bitna karakteristika je miris. Ovde ne pričamo samo o parfemima već i prirodnom mirisu koji svako od nas ima. Ovde je riječ o feromonima i instiktivnom zaljubljivanju. Žene imaju veoma osetljivo čulo sluha i ako osjete da muškarac ima zavodljiv prirodni miris koji sjajno kombinuje sa parfemima, one će se automatski zaljubiti u tog muškarca.
Miris poručuje mnogo toga ženama, a ako se ženi svidi prirodni miris muškarca, to znači da je on dobar izbor za brak i stvaranje djece i porodice. Iako su ovo psihološke stvari koje najviše djeluju podsvesno, one su od ključnog značaja za žene, pa se zbog toga potrudite da ove osobine uvijek pokažete u najboljem svjetlu. Glas možda i ne možete mnogo kontrolisati, ali miris možete poboljšati uz pomoć dobrih i kvalitetnih parfema. Ako to uradite, budite sigurni da će se žene za vas lijepiti kao lude.