Hit: One sebe nazivaju modelima a niko ne zna zašto?

Ukusi su različiti, to znamo. Znamo i da o tome ne treba raspravljati, ali kada je u pitanju industrija u kojoj je ljepota imerativ, a atraktivnost nešto na čemu se zarađuje, određeni standardi moraju da postoje. Ipak, čini se da danas svako može da bude model. Ili bar da tako sebe naziva. Ove djevojke primer su za tu tvrdnju. Atraktivnost nije epitet koji bi im publika dodjelila, ali one ipak sebe nazivaju modelima. Opravdano?

1) KOKO OSTIN

Možda najočigledniji primjer da zaista svako danas može sebe da nazove model je Koko Ostin, suprug repera Ice T. Koko je vrlo aktivana na društvenim mrežama gdje redovno objavljuje provokativne fotografija, ali niko ne može da se sjeti da li je ikada radila bilo koji modnu kampanju. Ipak, to je ne sprječava da se u javnosti predstavlja kao model iako je golim okom vidljivo da to nije. Njena građa, kao ni kilaža nikako ne odgovaraju manekenskim standardima.

2) KRISI TAJGEN

Još jedna supruga poznatog pjevača koja se u javnosti predstavlja ako model. I odnosu na Koko, Krisi Tajgen ima pravo. Njena karijera nije tako impresivna kao karijera Žižel, Adrijane ili Hajdi. Uglavnom je radila kamapanje za kupaće kostime, a pojavila se i na naslovnoj strani magazina “Sports Illustrated”. Ipak, javnosti je daleko poznatija kao supruga Džona Ledženda. Neke ankete pokazale su da je Krisi najmanje omiljeni model među publikom i da je ne smatraju naročito atraktivnom.

3) LILI KOL

Modeling treba da bude više od ljepote i popularizacije anoreksije, ali čini se da se Lili baš ne uklapa u manekenske standarde. Malo ko može da doživi Lili kao atraktivnu, a mnogi je smatraju “običnom djevojkom” tvrdeći da ne zaslužuje mjesto u modnoj industriji. Ipak, ona se izborila za pažnju najvećih dizajnera kao što su Aleksandar MekKvin i Žan Pol Gotje, a u Vogu prvi put se pojavila sa samo 16 godina.

Izvor: ženablic.rs