Gole voditeljice ispratile igrače Venezuele na Copa Americu… (video)

Na spomen nogometa u Venezueli skidaju sve sa sebe. Tijekom SP-a lani striptizete su na televiziji vodile nogometne vijesti i kako su padali golovi u izvještajima, padala je i njihova odjeća. Uskoro počinje Copa America. I opet ode odjeća…

‘Bodrimo naše gladijatore’, u glas su izgovorile voditeljice, koje su ispratile nogometaše Venezuele na Copa Americu. Za razliku od gladijatora za koje će navijati u Čileu koji je domaćin turnira, to su napravile kao od majke rođene.

Tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu venezuelanska televizija unajmila je striptizete koje su čitale nogometne vijesti i skidale sve sa sebe. Na snimci ispod je Vanessa Vasquez koja je vodila i vremensku prognozu.

Copa America počinje 11. lipnja, a traje do 4. srpnja. Urugvaj brani naslov na 44. izdanju turnira, a organizator je Čile.

Za titulu se bore 12 momčadi: Argentina, Brazil, Bolivija, Čile, Kolumbija, Ekvador, Jamajka, Meksiko, Paragvaj, Peru, Uruguvaj i već spomenuta Venezuela.

Venezuela je u skupini C s Brazilom, Kolumbijom i Peruom. Venezuela je prvi put nastupila na Copa Americi 1967. Do prije 15 godina uglavnom su je napucavali i na njoj vježbali gol-razliku.

No ulaskom privatnog kapitala i većom podrškom vlade, raste i kvaliteta pa Venezuela 2007. prvi put dolazi do četvrtfinala turnira. Četiri godine kasnije Venezuela je došla do polufinala…

Izvor: 24sata.hr