GENI SU ČUDO: Ronaldov sin na nevjerovatan način kopira tatu (video)

Iako ima samo pet godina, nasljednik slavnog fudbalera ima nevjerovatan talenat za najpopularniji sport na svijetu
Gdje stane Cristiano Ronaldo, tu će nastaviti Cristiano Ronaldo. Sin najboljeg fudbalera svijeta, koji se zove kao i otac, pokazuje neviđeni talenat s loptom i nema sumnje da ga očekuje velika karijera.
Geni su čudo! Više nema dileme da je Ronaldov sin „povukao“ na njega. Mada možda ima i nešto majčino, ali to nikada nećemo saznati jer nije poznato ko je osoba koje je rodila Cristiana juniora.

Sin najvažniji u životu

– Kao što je i dogovoreno sa majkom djeteta, moj sin će biti samo pod mojim starateljstvom, dok njegova majka ne želi da njen identitet bude poznat javnosti – saopštio je fudbaler Reala nekoliko dana po objavljivanju informacije da je postao otac u junu 2010. godine.
Dok provodi odmor s nasljednikom, Ronaldo ne propušta priliku da ga nauči nekim fudbalskim forama. Tako je zapanjujuća sličnost sa ocem prilikom šutiranja lopte.
– Sin mi je najvažniji u životu. Volio bih da krene mojim stopama i postane fudbaler, ali on treba da bude ono što želi – rekao je Ronaldo.

Inače, Ronaldov sin je već sa četiri godine naučio čak tri jezika! Tako Kristijanjino govori portugalski, španski i engleski. U familiji su potpuno oduševljeni klincem.
– Mali baš liči na njega. Imaju potpuno iste oči. Mada možda liči i na majku, ali ne znamo ko je ona niti smo je ikada upoznali. Rano je za priču o fudbalu, ipak je on još dijete. Međutim, već sada se vidi da ima ogroman talenat – izjavila je Katija, Cristianova sestra.

Izvor: Kurir