DRAMA U GRADIĆU U HRVATSKOJ: Srele se supruga i ljubavnica, a onda je došao on…

Drama u gradiću Požega u Hrvatskoj! Mlada Požežanka željela se suočiti sa suprugovom ljubavnicom. Molila je da ga ostavi. On je doznao pa joj je divljački razbio automobil i napravio veliku štetu!

Pojavio se iznenada i počeo divljački čekićem udarati po automobilu. Razbijao je sve što mu je došlo pod ruku, ispričali su očevici nesvakidašnjeg divljaštva u Orljavskoj ulici u Požegi.

U petak u ranim večernjim satima muškarac (26) se Volkswagen Caddyjem požeških registracija dovezao na igralište lokalnog kluba. Tu je zatekao suprugu (24), koja se, doznajemo, našla s njegovom ljubavnicom (18). Navodno ju je htjela zamoliti da ostavi njenog muža, s kojim ima šestogodišnje dijete.

No ljubavnici se ta ideja nije svidjela i muškarcu je poslala poruku da s njegovom suprugom sjedi na klupi uz betonsko igralište. Za nekoliko minuta stigao je do njih. Odmah je počeo vikati na suprugu. Iz ruku joj je istrgnuo mobitel te ga razbio na asfaltu. Iz njega je uspjela spasiti samo kartice, a dok su se svađali, skinuo joj je cipele i bacio ih u polje te joj je uzeo novčanik, u kojem su bili svi dokumenti. Jedna od žena koja je bila u blizini pokušala ga je smiriti, ali to ga je samo još više razbjesnilo. Iz svog automobila je uzeo čekić, a mahao je i macolom te odvijačem. Oboružan alatom krenuo je u uništavanje suprugine Opel Astre. Njegovo divljanje gledalo je najmanje 50 ljudi, od čega i desetak male djece koja su se tad zatekla na igralištu.

Razbio je prednje i zadnje vjetrobransko staklo, smrskao sve bočne prozore, retrovizore, prednja i zadnja svjetla, odvijačem izbušio sve gume te na nekoliko mjesta izbo vrata i izgrebao cijelo vozilo, iz kojeg je izbacio sve što mu je došlo pod ruku. Sve je to s nekoliko metara udaljenosti posmatrala i šokirana ljubavnica, koja nije mogla prestati plakati. Molila ga je da prestane, no on se nije obazirao. Supruga je u suzama od mještana posudila mobitel i pozvala policiju. Mirno ih je pričekala, a muž se u međuvremenu odvezao s ljubavnicom. Policija ga je ubrzo pronašla i privela.

Neslužbeno doznajemo, riječ je o mlađem bračnom paru sa šireg područja Požege. Supruga je sumnjala da je muž vara te je odlučila sučeliti se s ljubavnicom, koju je navodno nevjerni Slavonac upoznao na Facebooku. Šteta na Astri je povelika.

doznajemo.com