Dodirnite ženu ovdje i gotovo: Poludjet će!

Kako je rekao slavni komičar Carlos Mencia, svaka žena zna kako uzbuditi i zadovoljiti muškarca, ali taman kad muškarac nauči kako zadovoljiti ženu, s drugom mora učiti sve ispočetka.

Kako je natjerati da se naježi, kako je izluditi?

Poznato je da će vam to poći za rukom ako se bazirate na njene grudi, stražnjicu i vaginu, ali ako tražite nove “točke”, možda biste se i mogli iznenaditi.

Kosa

Odlazak kod frizera smiruje ženu. Pranje kose, nježno masiranje vlasišta podiže raspoloženje. Stoga lagano prolazite kroz njenu kosu i ne zaboravite joj laganim pokretima masirati vrat. U trenu će joj trnci proći kroz tijelo.

Noge

Ako joj izmasirate stopala nakon napornog dana, “vaša je”. Uzmite neko ulje za masažu ili baby ulje i laganim pokretima prijeđite i preko prstiju, zgloba. Nemojte zaboraviti niti unutarnju stranu stopala.

Uši

Lagano grickanje i lizanje uha još je nešto što biste trebali staviti na popis za predigru. To je područje osjetljivo i zasigurno će osjetiti trnce. Ako to iskombinirate s prolaskom ruke kroz kosu, “znate znanje”

Dlanovi

Mnogi koriste ruke samo kako “alat”, a zaboravljaju kako motivirajuće i opuštajuće djelovanje može izazvati lagano dodirivanje dlanova partnera. Isprepletite prste s njezinima, lagano joj “pišite” po dlanu i pokazat ćete da ste nježna i pažljiva osoba. Osim toga, poželjet će vam se baciti u zagrljaj i prije nego biste posmislili. Ova je tehnika dobra posebice ako ste u vezi sa stidljivom djevojkom i ne želite odmah “navaliti” na stražnjicu ili grudi.