Djevojke ovo ne mogu sakriti: Evo kako da provalite da se loži na vas

Ne postoji čovjek koji barem jednom u životu nije bio odbijen od strane devojke koja mu se sviđa. Vjerovatno iz tog razloga da ne budu odbijeni, momci se sve rjeđe odlučuju da pitaju devojku da izađu na sastanak.
Kako ne biste imali nikakvih sumnji u to da li vam uzvraća simpatije, mi vam predstavljamo nekoliko sigurnih znakova da imate prolaz.
Kako kaže izreka, oči su ogledalo duše. Ukoliko se stalno osmjehuje dok priča sa tobom, gleda te pravo u oči i upija svaku tvoju riječ, znaj da je definitivno zainteresovana.
Bilo samo u prolazu, ili dok razgovarate, ako ti namješta kosu, stavi ti ruku preko tvoje ili se osloni na tvoje rame, a naravno sve to bude propraćeno nekim pogledom ili osmjehom, sigurno gaji simpatije prema tebi.
Ukoliko joj se ti nenadano približiš i nešto je pitaš gledajući je u oči, a ona se zbuni, možda čak počne da zamuckuje, to bi trebalo da ti bude i više nego očigledan znak
Oblizivanje usana i njihovo napućivanje poziv su za momka. Ženske usne obično su veće od muških i podsjećaju na genitalno područje. Stoga oblizivanje i napućivanje usana, kao i korištenje crvenog ruža znače poziv već hiljadama godina.