Conor McGregor se poigrao sa protivnikom: Pogledajte kako je završio borbu (video)

Conor McGregor sinoć je u spektakularnoj UFC borbi održanoj u Madison Square Gardenu nokautirao bivšeg prvaka Eddieja Alvareza.

Ovim knock-outom McGregor postao je prvi borac u historiji UFC-a koji u isto vrijeme drži dva pojasa, lakoj i perolakoj kategoriji.

Borba je bila riješena već nakon minute. Tad je McGregor prvi puta uspio provući svoju ljevicu, kojom upisuje prvi knockdown. Alvarez se brzo ustaje, ali odmah se počinje primjećivati respekt prema udarca njegovog protivnika, pa možda i strah da se to ne ponovi još jednom.

I ponovilo se dvije minute kasnije, alino brada Alvareza je to još uvijek izdržavala. Eddie je u prvoj rundi samo jednom pokušao rušenje, no to je bilo kilavo i slabo, odnosno nastavio se boriti upravo onako kako je McGregoru odgovaralo.

U drugu rundu se ulazi na sličan način, a nakon dvije minute pobjednakog stand upa, Alvarez dolazi do klinča uz ogradu, iz kojeg pokušava doći do rušenja.

McGregor to nešto duže od pola minuta uspješno brani, nakon čega su ponovno u stand upu, a onda slijedi sjajna serija od četiri McGregorova udarca, nakon čega Alvarez po treći puta pada, a ovog puta se činilo da je sudac McCarthy vidio dovoljno te je vrlo brzo prekinuo, gotovo bez ikakve prilike Alvarezu da se pokuša vratiti u borbu.

McGregor je tako iskoristio poklonjeno, odnosno priliku da napadne pojas lake kategorije bez da je odradio ijednu borbu u toj diviziji. Pobjednom nad Alvarezom ušao je u povijesti postavši treći borac koji je nosio pojas dvije divizije te prvi koji je to napravio istovremeno.