Bit će tvoja za Novu godinu: Sve ide glatko, evo kako!

Maštate da bar jednu noć u godini budete s onim koga volite. Nema ništa ljepše od zagrljaja, i poljupca u ponoć osobe o kojoj maštate. Sve bi bilo jednostvano da neke stvari idu glatko, ali ništa nije nedostižno. Za savršenu novogodišnju noć ne traba vam mnogo, važno je biti kreativan i ponuditi ono što se inače ne nudi. Dakle, zabave uobičajnog tipa u ovom slučaju nisu baš preopručljive jer konkurencija je velika i sada se u gradu na svakom koraku nudi svašta. Vi morate slijedeće, već sada otvoreno vašoj voljenoj ili onoj o kojoj sanjate dati do znanja da spremate nešto ludo i da mora biti s vama baš tu večer, inaače će propustiti najluđu i najposebniju noć u svom životu.

Obećajte sve, djevojke vole kada im se obeća nešto veliko, npr veliki medo samo za nju ili najveće srce koje možete naručiti preko interneta za male pare. To srce, ili tog medu možete ostaviti pred njenim vratima tačno u ponoć i vjeujte nam nema te koja će vam reći ne! Kasnije sve ide lako!

Za sve ove detalje važna je hrabrost, morate biti odlučni u namjeri da bude vaša i nema te djevojke koja će ostati ravnodušna.Osim toga u posljednje vrijeme djevojke se svakako žale da im malo ko prilazi i da su uglavnom same, ako se samo odvažite da krenete u akciju sve drugo će biti na vašoj strani! I ono najvažnije krenite već sada da pravite plan jer praznici nam stižu brzo!Sretno!