Bayern na konopcima: Pogledajte kako je Porto lako dolazio u prilike za gol (video)

Porto je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka iznenadio Bayern. Na svom terenu slavio je s 3:1 protiv njemačkog prvaka i napravio je zasada najveće iznenađenje u nokaut fazi Lige prvaka.

Mada je bavarski div došao u oslabljenom sastavu lišen usluga Riberyja, Robbena, Schweinsteigera, Benatije, Alabe i Martineza, malo je ko očekivao ovakav rezultat.

Porto je zasluženo slavio, a dvostruki strijelac i junak bio je Ricardo Quaresma.

”Zajedno smo puno radili i pripremali se za ovu utakmicu tako da je ovo uspjeh cijele ekipe, ne samo moj. Golovi su moj posao, i ja sam samo napravio ono što se od mene očekuje. Zadovoljan sam kako svojom partijom, tako i igrom cijele ekipe. Zaista smo bili sjajni. Sad nas čeka najprije utakmica protiv Academice, a tek onda ćemo razmišljati o Bayernu i o revanšu”, rekao je sjajni napadač te je dodao:

”Neuer je jedan od najboljih golmana na svijetu, strašno ga respektujem, ali kad sam izašao licem u lice s njim jedina misao mi je bila kako zabiti. Ovo je za mene bila posebna noć, no ponavljam, najvažnije je da smo pobijedili. Znamo da smo igrali protiv jedne fantastične ekipe, pa je time naša sreća još i veća.”

All Goals – FC Porto – Bayern Munich – 3:1 – 15… by ylberenexhipi