Badr Hari nikada ovako nije bio spreman

Badr Hari najveća je Gloryjeva zvijezda koja je nedavno pala na dopinškom testiranju. Prijete mu i četiri godine suspenzije, ali izgleda da će se slavni kikbokser izvući bez tako rigorozne kazne.

Glory će vjerojatno prekinuti suradnju s ISR-om koji je bio nadležan za testiranja, a očekuje se da novo nadležno tijelo donese blaže kazne.

“Bez kontroverzi, bez velike komunikacijske kampanje. Činjenice će govoriti same za sebe. Naučio sam vrijednost napornog rada, kako se natjecati i kako pomicati vlastite granice kroz kikboksing. GOAT radi napornije no ikad kako bi ubio tešku kategoriju. Svojim fanovima poručujem: hvala vam za bezuvjetnu podršku… 2019. godina će biti naša”, poručio je 34-godišnji Badr Hari fanovima uz nekoliko moćnih fotografija s treninga.

View this post on Instagram

No controversy. No huge communication campaign. The facts will speak for themselves. I have learned the value of hard work, how to compete, how to push my own limits through kickboxing. The GOAT is working harder than ever to kill the Heavyweight division. To my fans : thank you for your unconditional support… 2019 will be ours. #TheyAreNotPrepared

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on Jan 31, 2019 at 12:34pm PST