Arsene Wenger dovodi najveće pojačanje do sada za bizarnih 80 miliona eura ?!

Arsenalu je rečeno da će morati platiti više od 80 milijuna eura ako žele u svoje redove dovesti Alvara Morata i u utrci za Juventusovog dragulja, pobijediti Real Madrid.

‘Topnici’ su u lovu na 22-godišnjaka, unatoč dobroj formi svog napadača Oliviera Girouda, koji je ove sezone postigao 17 golova u 27 nastupa. Morata je s druge strane, uknjižio 12 golova u 35 utakmica za ‘Staru damu’ u Italiji.

Engleski mediji navode kako je cijena za Moratu prenapuhana jer Real Madrid ima mogućnost da ga ga ponovno kupi. nakon što ga je prodao u srpnju prošle godine. Ali planove bi ‘Kraljevima’ mogao poremetiti Arsene Wenger, ako iskešira traženi iznos, koji se kreće oko vrtoglavih 80 milijuna eura.

Arsenalu je dodatni motiv činjenica da se Morata ne bi radio vratio na Santiago Bernabeuu, obzirom na komentare koji su sugerirali da ne bi volio ponovno igrati u redovima kraljevskog kluba.

Još uvijek ne razumijem kako sam nakon odličnih rezultata i nastupa na travnjaku bio izostavljen iz momčadi. Nisam očekivao da budem u početnoj postavi, ali očekivao sam bolji tretman. Jedva da sam imao neki odnos s trenerom Ancelottijem, dok mi Juventusov trener Allegri pridaje mnogo veću pažnju“,  rekao je Morata.