AMATERSKI PORNIĆ O KOJEM PRIČA POLA EUROPE STIGAO NA NAPLATU Zvijezda Reala završio u zatvoru!

Nogometaš Karim Benzema stavljen je u srijedu u pritvor zbog sumnje da je umiješan u slučaj ucjene videosnimkom seksa svog kolege iz reprezentacije Mathieua Valbuene, javlja France Presse pozivajući se izvore bliske istrazi.

Francuski napadač, član Real Madrida, predao se danas ujutro policiji u Versaillesu, pariškom predgrađu. Stavljen je u pritvor, potvrdilo je tužiteljstvo Versaillesa, ne odajući, međutim, druge pojedinosti o slučaju.

Istražna policija će pokušati utvrditi koliko je Benzema znao o postojanju te ‘seksi videosnimke’ na kojoj se pojavljuje Valbuena. Prema izvoru bliskom istrazi, Benzema je spomenuo svom reprezentativnom suigraču da zna za postojanje videosnimke početkom listopada na okupljanju reprezentacije. Kazao je da zna za snimku jer je njemu blisku osobu kontaktirao jedan od ucjenjivača, želeći ga iskoristiti u ucjenjivanju Valbuene.

Saslušanjem Benzeme pokušat će se utvrditi je li on razgovorom htio Valbueni dati prijateljski savjet ili ga je poticao da plati ucjenjivačima. Navodni ucjenjivači koji se kreću u nogomentom okruženju uhićeni su sredinom listopada.

Među privedenima prije dva tjedna bio je i bivši francuski reprezentativac Djibril Cisse koji je poslije saslušanja pušten na slobodu. Prema francuskom zakonu, za ucjenu je predviđena maksimalna zatvorska kazna od pet godina