Ako primjetite ovo djevojka Vam šalje signale da je odvetete u krevet

Muškarčev uspjeh u udvaranju obično ovisi o njegovoj sposobnosti prepoznavanja i odgovaranja na ženine neverbalne poruke, pa je svakako korisno naučiti protumačiti najčešće geste kojima se žena koristi pri udvaranju
Ovo su najčešće geste i znakovi udvaranja kojima se žene u svim krajevima svijeta koriste ne bi li muškarcu pokazale da bi mogle biti dostupne.

Zabacivanje glave i kose
Zabacivanje glave i kose obično je prvi znak kojim će se žena poslužiti kada je u blizini muškarca koji joj se sviđa. Glava je zabačena unatrag ne bi li odmaknula kosu preko ramena ili s lica. Čak i žene s kratkom kosom koriste se s tom gestom. Njome žene suptilno pokazuju muškarcu da im je stalo do izgleda kad su s njim. Istodobno, pokretom izlažu pogledu ručni zglob čime omogućuju feromonima, mirisu privlačnosti, da ‘odlebde’ do muškarca.

Milovanje cilindričnog predmeta
Milovanje prsta, stalka čaše za vino, viseće naušnice, cigarete ili bilo kojeg drugog predmeta falusnog oblika nesvjesna je naznaka onoga što se ženi možda mota po glavi. Skidanje i ponovno stavljanje prstena može biti mentalna projekcija spolnog odnosa. Ako žena uz neku od ovih ili sličnih gesta još gleda izravno u vas, daje vam znake da slobodno priđete.

Dodirivanje vlastitog tijela
Naš mozak utječe na tijelo tako da ono pokazuje naše potajne želje, a isto je s dodirivanjem tijela. Žene su osjetljivije na dodir od muškarca, pa kada žena polako i senzualno dodiruje bedro, vrat ili grlo, znači da bi muškarac, ako odigra kako valja, mogao činiti isto. Istodobno, dodirivanjem same sebe, žena si predočava kako bi bilo da je tako dodiruje muškarac. Te pokrete moglo bi pratiti i polako prebacivanje noge preko noge.

Usmjeravanje koljena i poigravanje cipelom
Jedna je noga svinuta ispod druge i okrenuta je osobi koju žena smatra najzanimljivijom. Poigravanje cipelom na vršcima prstiju, također odaje dojam opuštenosti, a pomicanje cipele duž stopala ima erotski učinak. Ova kretnja unosi nemir pa mnogi muškarci zaista ne shvaćaju što im se dogodilo.

Lice na pladnju
Ovom se gestom žene služe kad žele privući muškarčevu pažnju. Žena polaže jednu ruku preko druge i spušta lice na njih kao na pladanj ne bi li mu se muškarac mogao diviti.