Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.

sport vision_nike-15

SV_NIKE_sarajevo

Sarajevo će se kao i prethodnih godina pridružiti slavlju, i tokom marta mjeseca, Buzz i Nike Shop organizovaće brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično će biti održan „Air Max Day“ u Face cafe-u od 12 do 18 časova na kojem će brojni pripadnici sneaker kulture proslaviti trideseti rođendan Air Max 1 patika i zabaviti se uz program koji im priprema Air Max ekipa.

sport vision_nike_frenkie-6

SV_NIKE_sarajevo-46

Kako bi obilježili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima.

sport vision_nike-22

SV_NIKE_sarajevo-36

Samo neki od najnovijih Air Max modela koji će biti predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit – prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit delu kao i Air Max 1 –prvi iz Air Max linije predstavljen u originalnoj boji.
Najnoviji Air Max modeli ekskluzivno će biti dostupni u prodavnicama Nike Shop i BUZZ.

sport vision_nike_frenkie-30

sport vision_nike-60