5 načina da razbuktate strast u njoj

Ako želite da budete najbolji ljubavnik koga je ikada imala, primjenite ove taktike već večeras.
PRIČAJTE S NJOM

Mnoge studije i nedavna istraživanja pokazuju da je otvorena, zdrava komunikacija između partnera dobitna kombinacija na duže staze. Slobodno se upustite u prljave razgovore i opišite kako se osjećate, a time ćete svojoj djevojci pokazati da ste spremi za zdrave seksualne dijaloge. Šapućite joj na uho koliko uživate u tom trenutku ili je zadirkujte.

NE PLAŠITE SE NJENOG TIJELA

“Često mi se dešavalo da me muškarac dodiruje, ali kad ispustim neki zvuk, da nastavljaju snažnije, povuku se odmah ili pokušaju da odmah pređu na čin seksa, a to me momentalno ohladi”, kaže Rebeka (29). “Želim muškarca koji će više da me sluša i da nauči kako da me dodiruje umjesto da žuri i srlja u seksualni odnos”, dodaje ona.
Počnite razgovorom s djevojkom o tome šta ona tačno voli, postavljajte joj pitanja i pažljivo slušajte njene odgovore. A onda istražujte njeno tijelo i uživajte.

KONTAKT OČIMA

“Ponekad dok vodimo ljubav, moj dečko na trenutak zastane, poljubi me snažno i gleda me direktno u oči dok polako nastavlja sa odnosom”, kaže Nikol (27). “Postoji nešto toliko intenzivno u tome da se još više uzbudim”, dodaje Nikol.
Iako je lako održati kontakt očima dok ste u misionarskoj pozi, pokušajte da održavate ovu konekciju u bilo kojoj pozi i vidjećete da ćete je još više uzbuditi.
NE BUDITE TIHI

Baš kao što volite da slušate dok vaša djevojka ispušta zvukove tokom seksa, tako i njeno uzbuđenje raste kada joj odgovorite na neki pokret ili poljubac. “Totalno me izludi kada je muškarac tih u krevetu. Pogotovo kada se baš trudim da ga učinim srećnim”, kaže Kajla (25). “Kada čujem da muškarac baš uživa u odnosu, to me još više uzbuđuje i pokreće da ga još više zadovoljim”, objašnjava ona.
Ne treba da vrištite, ali se ne bojte da pustite zvuk i odgovorite na njen strastveni poljubac.

MIJENJAJTE BRZINU

Često je ono što seks čini zanimljivim jeste baš slatko iščekivanje .Kada ste u dužoj vezi s jednim partnerom, bitno je ne samo da stalno mijenajte pozicije, već i brzinu. “Moj dečko započne veoma lagano, a onda duboko i intenzivno, pa se ponovo vrati na sporo. Nikad ne znam šta da očekujem ili koliko ćemo brzo da promijenimo pozu i to je ono što me još više uzbuđuje”, objašnjava Kristin (31).